Benvinguts a AQUA Filtració i Dosificació

Objectiu

A través de la nostra experiència i el nostre coneixement en tots els sectors de l'aigua, oferim als nostres clients una gran qualitat de productes, grans innovacions i un bon servei dedicat i exclusiu.

Qualitat i medi ambient

La filosofia de la nostra empresa és millorar el nostre coneixement sobre la gestió, els recursos i la forma de preservar l'aigua per als propers anys.

Ètica

La nostra empresa té un compromís amb la qualitat i el tractament de l'aigua. Els nostres productes són dissenyats amb la finalitat de poder donar una millora en l'aspecte de l'estalvi i sostenibilitat.

Expansió

Aqua Spa ven els seus productes en al voltant de 100 països de tot el món, on empra a 11 sucursals de vendes directament controlades.

Sobre nosaltres

Creada en 1974 amb el modelat de components de tractament d'aigua, Aqua SPA sempre va mantenir una política de cura de les necessitats del client, mirant l'escenari europeu i internacional. A partir d'una petita empresa familiar, avui la Seu de Aqua Spa es troba a Sant Martino en Riu i compta amb una superfície de 7.000 metres quadrats en edificis, 4.000 departaments de producció de hosting i 3000 per a les mercaderies. 4.000 més estan en construcció per albergar nous departaments.

Hi ha dos factors que distingeixen el treball de la societat en els últims anys, una forta atenció a l'evolució dels mercats i una política d'empresa dedicada al desenvolupament d'estructures comercials en àrees considerades estratègiques per al potencial logístic i de mercat.

Molt important ha estat l'experiència en la identificació, adquisició i integració de negocis complementaris amb els seus, la qual cosa va permetre al Grup aconseguir importants sinergies mitjançant la consolidació del seu lideratge al mercat. Avui el grup Aqua és una realitat internacional que deu la seva força i el seu èxit al treball i compromís de moltes persones.

Aqua Spa comercialitza els seus productes en més de 100 països de tot el món, i fa ús de totes les subsidiàries controlades directament i través de distribuïdors independents.

Les nostres marques